eBay
  • Daily Deals
  • Sell
  • Customer Support
  • Shop now
Bread Crumb Link
Untitled Document Untitled Document Atomic Cherry Store items - Get great deals on Returns and Exchange Information items on eBay Stores!Return items in sweet692 store on eBay!

Store search

Store categories

Untitled Document
 
 
  
Express post

Question 1 : Do you have a physical store?

Answer: No sorry, we only sell online.

Question 2 : Can I try clothing on before I collect my order?

Answer: No sorry, we do not have facilities for trying clothing on. You are welcome to refund or exchange if you find your item isn't suitable. Please visit our Return Policy page for further details.

 

Question 3: Is there any difference in clothing sizes between countries?

Answer: Yes there is. Please use the table below to convert sizes between Asian and your country.
This is a guide only and we recommend using the actual garment meausurements to determine your size.Please visit our Sizing Information
page for further details regarding garment measurements.
 
 

Question 4: Will your sizing be the same as the normal size I usually buy?

Answer: Unfortunately there is no standard size for clothing as measurements are not uniformed across different manufacturers. We recommend you use the measurements provided within the listings to determine your size.
Please visit our
Sizing Information page for further details..
 

Question 5: I want to change the size / color I ordered, How can I do it?

Answer:You can just leave a message to tell me the size / color you want, I’ll send the right size / color to you. But if I have sent the goods to you, I can’t change it. Thanks for your kind understanding.
 

Question 6:Do you accept combined postage?

Answer:Combined postage available for multiple purchases. Please be sure to request a Combined postage before shipping. If you did not request a combined postage, we will send the items separately.
 

Question 7:How can I change the address after I placed the order?

Answer:We will ONLY ship to buyer's eBay registered address. If you need to change your shipping address, please change it on eBay BEFORE you pay. After pay, we will NOT accept to change shipping address. So that please make sure your shipping address is available.
 
Question 1: How long will my parcel take to arrive?
Answer: Delivery times depend on the postage method selected and your location.
For example, a China post air mail parcel to Russian can take up to
35-40 business days or 5-10 business days via EMS. Please visit our Shipping Information page for Domestic and International transit times.

Please be aware, all transit times advised on eBay are an estimate only and do not take customs processing times in to account.

If you require your item urgently, we recommend using EMS or DHL.

 

Question 2: How much does it cost to ship to my country?

Answer: Please click on the 'Postage and Payments' tab from within the listing under the item main details box. Select your Country and the shipping options and charges will be displayed.
Question 3: Do you offer Express Post?
Answer: Yes. But we don’t offer free shipping for it, Please visit our Shipping page for further details.
 

Question 4: I have paid for my order, when will it be dispatched?

Answer: Orders are dispatched in 3 business days, Thanks for your patience waiting.
Question 5: My item was posted over a month ago and I still haven't received it?

Answer: You can check the delivery status of your order online via the tracking number on your order details page:
My eBay > Purchases > Order Details.

You can also contact your local post office as your parcel is most likely awaiting collection< All Registered Post and e-Parcels must be signed for. If there is no one home at the delivery time, it will be taken it to your local post office for collection. Some Post usually leave a card but don't always do so.

You can also contact us to solve the problem. Thanks.

Please click here for more information on shipping
 
 
Question 1: What payment methods do you accept?
Answer: we only accept paypal.
 
Question 2: When will my payment be received?
Answer: PayPal via credit card or account balance Instant
PayPal via bank account (e-cheque) Three to five business days
Question 3: How long do I have to pay for my item?

AnswerPayment is required within 13 days.If you cannot pay before this date, please contact us.An Unpaid Item Case will be opened automatically after Fourteen days without payment.

Please click here for more information on payments
 
Question 1: What is your refund/exchange policy?

Answer: We understand that buying on-line can be difficult and sometimes expectations are not met. We offer a no questions asked refund or exchange policy. Refunds and exchanges are subject to the items being returned to us for processing.The buyer is responsible for all return postage costs. We are committed to 100% customer satisfaction.

International buyers: please contact us should you wish to arrange an exchange or refund.
 

Question 2: I have received my item but it does not fit. Can I please return it for a different size?

Answer: Yes, no problem at all. You will just need to pay for the postage both ways.
Please visit our Returns Information Page for further information.

 
eBay Message System: Preferred
Direct Email: Preferred
Phone:

86 0574 89137796

 

Monday to Friday - 8:30am - 5:30pm (Beijing Time)

Other

 

QQ:903501671

MSNsweettime692@hotmail.com